Jakab Péter: „Ha valaki még egy háború alatt is a Nyugatot, Magyarország szövetségeseit támadja, azokat, akik garantálják a biztonságunkat, az áruló”

Jakab Péter: „Ha valaki még egy háború alatt is a Nyugatot, Magyarország szövetségeseit támadja, azokat, akik garantálják a biztonságunkat, az áruló”

Orbán ma bement a rádióba. Nem, nem arról beszélt, hogy állítsuk meg Moszkvát, állítsuk meg Putyint, helyette még most is Brüsszelt, a Nyugatot gyalázta

- írja Facebook posztjában Jakab Péter.

A Jobbik elnöke Orbán Viktor úgynevezett interjúja alapján arra hívta fel a figyelmet, hogy a miniszterelnök szerint mintha nem is Putyin, hanem Brüsszel rohanta volna le Ukrajnát. 

Ha valaki még egy háború alatt is a Nyugatot, Magyarország szövetségeseit támadja, azokat, akik garantálják a biztonságunkat, az áruló. Orbán elárulta Magyarországot

- jelentette ki Jakab Péter, aki szerint Orbán Viktornak ezért az a legfőbb problémája Brüsszellel, hogy nem küld neki elég pénzt amit aztán ellophatna.

 

Nemcsak áruló, de tolvaj is. Ilyen emberre bízni egy országot a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat. Április 3-án ne kockáztassunk! Döntsünk felelősen! Putyin vagy Európa. Háború vagy béke. Mi Európát választjuk. A békét választjuk. Orbán meg Putyint, és vele együtt a háborút.

A Jobbik elnöke arra a tényre is rámutatott, hogy Orbán Viktor soha nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, hiába kérték.

Vajon mit titkol? Vajon miért szolgáltatja ki Magyarországot egy keleti agresszornak? Miért gyengíti Putyinnal szemben Európát? A kormányváltás után ezt is kiderítjük

- teszi hozzá Jakab Péter.