"Kemény és okos" – Trump ismét támogatásáról biztosította Orbán Viktort

"Kemény és okos" – Trump ismét támogatásáról biztosította Orbán Viktort

Ismételten határozottan fejezte ki Orbán Viktor melletti támogatását a közelgő április 3-i országgyűlési választások kapcsán Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke.

A március 15-e alkalmából küldött levelet sokak mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is nyilvánosságra hozta kedd este Facebook-oldalán, aki külön megköszönte a támogató sorokat.

Donald Trump úgy fogalmazott: "látva mindazt, ami Oroszország és Ukrajna között zajlik, a sok egyéb mellett, most a nagyszerű és csodálatos magyar embereknek minden eddiginél nagyobb szüksége van Orbán Viktor miniszterelnök erős vezetésére".

"Ő kemény, okos és szereti az országát" 

– írta meg véleményét a korábbi amerikai elnök, aki a közelgő április 3-i választások előtt alig húsz nappal újfent leszögezte, a magyar kormányfő "teljes és totális támogatását élvezi".

Ismeretes, a Twitterről és a Facebookról is kitiltott Trump már korábban is teljes mértékű támogatásáról biztosította Orbán Viktort.

Trump teljes mértékben támogatja Orbán Viktor újraválasztását

Az Egyesült Államok volt elnöke nyilvánosan biztosította támogatásáról Orbán Viktort az újraválasztásában. Donald Trump már azzal a felütéssel kezdi, szerinte a magyar kormányfő "szívből szereti a hazáját, és biztonságot akar a népének". A Facebook mellett a Twitteren is tiltás alatt álló Trump...