Bayer kultúr showjának újabb epizódja: Bayer szívesen felpofozná Márki-Zayt

Bayer kultúr showjának újabb epizódja: Bayer szívesen felpofozná Márki-Zayt

Micsoda egy ócska, piti szarjankó! Egy kamasz srác odamegy, egy kritikus mondatot mond neki, és nekiáll ez a gané egy kamasz gyerekkel, hogy »magát átengedték az iskolában?«, ez tényleg, annyira könyörög a pofonért, hú, de milyen jól esne. Na mindegy, szerintem nem lesz miniszterelnök

- fejezte ki nemtetszését a Fidesz közkedvelt megmondóembere a saját műsorában egy Márki-Zay Péterről bejátszott videó kapcsán. Ebben az volt látható, hogy az Egységben Magyarországért mininszterelnök-jelöltje a március 12-i hétvégén a veszprémi utcafórumán egy beszóló fiatal férfinak reagált. A férfi arra volt kíváncsi, hogy Márki-Zay miért nem a programjáról beszél Orbán helyett, mire az ellenzék közös jelöltje visszaválszolt neki, hogy "nem hallgatta meg, amikor a programomról beszéltem? Itt volt végig?" Ezt követően azzal folytatta, hogy "akkor hiába beszél magának bárki, hát itt mondtam el a programot. Elnézést, önt átengedték az iskolában?”

Mindettől annak a Bayer Zsoltnak támadt "igazságérzete", aki 2018-ban a 18 éves gimnazista - egy kecskeméti tüntetésen káromkodásokkal teletűzdelt beszédet tartó - Nagy Blankáról úgy nyilatkozott, hogy "egy igazi, kretén, barom állat, egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli" - emlékeztet a 444.hu.