Nagy Feró: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”

Nagy Feró: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”

A Nemzet (egykori) Csótánya anno maga volt a rendszerrel való szembenállás. Azok a "boldog szép napok" azonban véget értek. A Nagyvárosi Farkasból pedig először elővárosi fotelforradalmár, majd a (jelenlegi) rendszer hű csatlósa és reklámarca lett.

Szinte nem telik el nap, hogy Nagy Feró ne szerepelne valamelyik Fidesz által felügyelt bulvárműsorban. Ilyenkor mindig elmondja, hogy mennyire elégedett a mostani vezetéssel. A hála pedig különféle kitüntetések és nem utolsósorban anyagi támogatások formájában érkezik.

Legutóbb Osváth Zsolt YouTube-csatornáján értekezett egyebek mellett közgazdasági kérdésekről. Végül arra jutott, nem valósak az olyan megállapítások, miszerint a Fidesz vagy annak tagjai lopnának.

Az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg, hogy építse fel a toronyórát lánccal

- összegezte Nagy Feró a Fidesz sajátos versenyszféráját.

Nagy Feró elismerte, hogy valóban elfogult politikailag, emiatt sokszor olyan jelzőket kap kommentekben, miszerint ő „seggnyaló”, de erre még tőle is szokatlan szervilizmussal válaszolt.

Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!

A Nemzet Csótánya Moszkváról is kifejtette véleményét:

Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja

- idézi Nagy Ferót a 24.hu.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/6wJICl-59p4.jpg?itok=6-EFzk9D","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=6wJICl-59p4&ab_channel=ZSHOWtime","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}