Varga Judit nyomozott: Természetesen a baloldal hekkelte meg a kormánymédia oldalait

Varga Judit nyomozott: Természetesen a baloldal hekkelte meg a kormánymédia oldalait

Varga Judit igazságügyi miniszter, a demokrácia és a szólásszabadság legfőbb bástyája Facebook-oldalán hívta fel az EBESZ (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet) figyelmét arra, hogy a hétfőn reggel több kormánymédia oldalát ért hekkertámadást bizony a gonosz baloldal követte el.

Bár az igazságügyi mininszter valószínűleg hatalmas felháborodásában vagy izgalmában elfelejtette közölni miként jutott arra a megállapításra, hogy az Anonymus mögött - akik magukra vállalták a támadást - a baloldal áll, a bejegyzésének következő mondataiban nem zavartatta magát és alap igazságként kezelve a kijelentését máris belelendült a Fidesz-féle demokrácia védelmébe: 

megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek mondani, mint a nemzetközi liberális mainstream média.

Varga ennyivel nem elégedett meg és egy borús jövőképet is vizionált, mely a bizonytalan szavazókat biztosan bezavarja április 3-án a szavazófülkékbe:

Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása? A baloldal bűnözőket bérelt fel a kampányban? Ez is benne lesz vajon az EBESZ-jelentésben? Úgy látszik, a “nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd”-ból eljutottunk a “ha nem vagy velünk, akkor elhallgattatunk” dogmáig.

 

Egyszóval elnyomás van itt, kérem szépen! Így aki ragaszkodik a sajtószabadsághoz és a demokráciához, melyben a közmédia négy évente öt percet biztosít az ellenzéki politikusoknak, mely az adófizetők milliárdjaiból csakis a kormánynak tetsző módon számol be a történésekről, és melyben minden második reklám a "mini Feri-ről" és a Gyurcsány mumusról szól, az Varga Judit bejegyzését követően mostmár tudja hova tegye az x-et harmadikán.