Hende Csaba nem előre megy, hanem az Aldiba, kormányzati kisbusszal, pedig nem is kormánytag

Hende Csaba nem előre megy, hanem az Aldiba, kormányzati kisbusszal, pedig nem is kormánytag

Kampányhajrá ide, folyamatos brüsszeli támadások és baloldali ármánykodások oda, ha valami épp nincs otthon, azt bizony pótolnia kell még egy olyan fontos kormánypárti nagyágyúnak is, mint Hende Csaba.

Kampányhajrá ide, folyamatos brüsszeli támadások és baloldali ármánykodások oda, ha valami épp nincs otthon, azt bizony pótolnia kell még egy olyan fontos kormánypárti nagyágyúnak is, mint Hende Csaba, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke.

A magyar kormány tagjai egyébként előszeretettel használják ezeket – írja az Ugytudjuk.hu. Hende a budapesti Báthory utcai Aldiba ugrott be, és csak néhány dolgot vett, annyit, ami két zacskóba belefért, áll a portál budapesti olvasójának beszámolójában, aki Hende bevásárlását fotókon is végigkövette.

"Körülbelül 20 méterrel azután, hogy kilépett a boltból, elé rohant egy (...) öltönyös fiú, és kikapta a zacskókat a kezéből. Az uraság ment utána a sarkon álló mikrobuszához, ahol végignézte, hogy a szerencsétlen sofőr bepakolja a két zacskót a kocsiba" – olvasható a beszámolóban.

A probléma viszont az, hogy nincs a fideszes képviselő nevén olyan Volkswagen kisbusz, amivel utazott.

Mint megjegyezték, Hende vagyonnyilatkozata szerint neki egy Skoda SuperB autója van. Hogy akkor mégis kinek a kocsijával ment bevásárolni az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, azt tőle próbálta megtudni a lap, de egyelőre nem kapott választ.

Ha valóban a kormány autóflottájához tartozik az az autó, amivel Hendét látták, az azért lenne aggályos, mert a Fidesz képviselője nem tagja a magyar kormánynak. Így viszont adódik a kérdés, hogyan használhatta az autót a képviselő.