Mocskolódó szórólapokkal támadnák az ellenzék jelöltjét Somogyban

Mocskolódó szórólapokkal támadnák az ellenzék jelöltjét Somogyban

„Az ellenfelemhez köthető internetes oldalakon már hónapok óta folyik a változást akarók, és különösen a személyem mocskolása. Természetesen komoly pénzekkel hirdetve. A somogyi utcákat járó aktivistáknak is ki van adva, hogy milyen valótlanságokat kell terjeszteniük rólam, mi az a néhány mondat, ami az emberekből ellenszenvet válthat ki. De mivel így sem érték el a kellő hatást, most úgy tűnik, nyomtatott formában fogtok hazugságokat kapni" 

- jelezte saját közösségi oldalán Steinmetz Ádám, az Egységben Magyarországért képviselőjelöltje, aki Somogy megyei hármas választókerületében méretteti meg magát. Ellenfele a kormánypárti Móring József Attila lesz ismét. 

A korábbi olimpiai bajnok vízilabdázó megjegyezte, hogy a napokban őt gyalázó szórólapokkal fog kampányolni a kormánypárti ellenfele. 

„Azért, hogy Móring József Attila hatalmon maradjon, és elkerülje a felelősségre vonást. Ennek érdekében pedig az ő oldalukon minden eszköz megengedett. Mindazonáltal szánalmas, hogy ilyen elvtelen, nemtelen eszközökhöz folyamodnak olyan emberek, akik korábban a nép szolgálatára esküdtek fel"

- írta Steinmetz, hozzátéve, hogy egy dolgot nem vesznek figyelembe. Azt, hogy a büszke somogyi polgárok már jól ismerik, hiszen az egyik legaktívabb országgyűlési képviselő volt az elmúlt 4 évben.

„Sajnálom, hogy ellenfelemnek ilyen módszerekhez kell folyamodnia egy olyan versenyben, amelynek sportszerűnek kellene lennie"

- jegyezte meg az ellenzéki jelölt.

"Ha a bolgár és a cseh miniszterelnököt el lehet számoltatni, akkor Orbán Viktort is"

Teltház várta Lengyeltótin (Somogy 3. OEVK) Steinmetz Ádámot és Jakab Pétert. A lakossági fórumon rengeteg kérdés hangzott el a jelöltek felé. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy mi várhat az országra a választás után, hiszen már a kormány maga is elismerte, hogy hamarosan megszorításokra kerülhet sor.

A képviselőjelölt jelezte, hogy továbbra sem kíván letérni az útról és nem fog belemenni egy mocskolódó kapmányba, mert

"ahogy Ernest Hemingway mondta, a sport arra tanít, hogy becsületesen győzzünk vagy emelt fővel veszítsünk."

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}