Fehérváron érhet véget Orbán Viktor gyerek- és nyugdíjas-simogató turnéja

Fehérváron érhet véget Orbán Viktor gyerek- és nyugdíjas-simogató turnéja

Valószínűleg pénteken ér véget Orbán Viktor kampányturnéja, és az eddigiekhez hasonlóan, Székesfehérvárott lesz az utolsó nagyobb nyilvános fellépése. Ezt megerősítette Havasi Bertalan szóvivő is a Telexnek. 

Kivezényelték Ander Balázs gyermekét is, hogy a KDNP-s Szászfalvi László és társai előtt táncoljon

ezt írta ki Facebook-oldalára ma délelőtt Ander Balázs, az Egységben Magyarországért Somogy megye 2-es számú választókörzetében induló jelöltje. A szokatlan hangvételű poszt kapcsán megkérdeztük a politikust, aki a fideszes politikai pedofília egy hihetetlenül szürreális formájáról számolt be. Ander Balázs ugyanis a BarcsMédia videós beszámolójából szembesült azzal, hogy a hétéves kisfiát, Koppányt több gyermektársával együtt kivezényelték egy fideszes kampányeseményre.

Szóval, akit érdekel, április 1-én délután három órakor a miniszterelnök is beszédet fog mondani a Székesfehérvár főterén – erről Vargha Tamás, a választókerület kormánypárti képviselője is posztolt a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor amúgy szorgosan járja az országot, azonban csak az előre kiválasztottak láthatják őt személyesen. Viszont a közpénzből működő MTI szívesen elkíséri őt, és megörökíti, hogy puszilgat gyermekeket, vagy simogat idős embereket.

Gyermekek védelme, mi? III. kerületi polgármesterként Bús Balázs elhallgatott egy óvodai pedofil bűncselekményt

Online sajtótájékoztatót tartott "A pedofil bűnözők a Fideszben vannak - Bús Balázs is elhallgatott egy óvodai bűncselekményt!" címmel szerda délelőtt Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, Budapest 10-es választókerület ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltje, Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese és Demeter Márta országgyűlési képviselő.