Márki-Zay Péter a szállingózó hóban buzdít szavazásra

Márki-Zay Péter a szállingózó hóban buzdít szavazásra

Kormányváltó szép jó napot kívánok mindenkinek

- így köszönt be friss, szavazásra buzdító videójában Márki-Zay Péter, miközben látni, hogy szállingózik körülötte a hó.

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje arról beszélt, hogy elindul a Szentmisére, majd reggel 10 óra körül leadja a "kormányváltó" szavazatát.

Arra kérem Önöket, hogy négy év munkáját betetőzve, százezrek munkáját betetőzve Ön is tegye meg azt, amit Öntől vár a haza! Ugyanis most mindenkinek el kell menni és mindenkinek az egyesült ellenzék helyi jelöltjére és listán pedig a közös listánkra kell szavazni: az 1-es számú listára

- hangsúlyozta Márki-Zay Péter, aki mint fogalmazott, a választások napját ünnepnapnak tekinti. Hozzátette:

Elmegyünk és leváltjuk ezt a kormányt!

Az ellenzéki kormányfőjelölt elmondta azt is:

Csak Önökön múlik, mi már mindent megtettünk, itt állunk a győzelem kapujában. Ahhoz, hogy tényleg leválthassuk hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, most az Ön szavazatára van szükség!

Márki-Zay Péter ezenfelül mindenkit arra kér, hogy minden olyan ismerőst, akit mozgósítani tud, hívja fel, vigye el szavazni, és adott esetben mozgóurnát is lehet igényelni - hívta fel a figyelmet.

A csalásokat jelentsék be nekünk, egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlunk annak, aki leleplezi bizonyítékokkal a választási csalást

- jelentette be az ellenzéki lista vezetője, aki arról is szólt, hogy a több tízezer szavazatszámlálóra hősökként tekint.

Ne feledjék, csak felfelé!

- zárta szavait Márki-Zay Péter.