Steinmetz Ádám: itt az idő, hogy 12 év után változás jöjjön hazánkban és Somogyországban

Steinmetz Ádám: itt az idő, hogy 12 év után változás jöjjön hazánkban és Somogyországban

11 órakor Steinmetz Ádám, az Egységben Magyarországért jelöltje is leadta szavazatát választókerületében, Balatonkeresztúron. A politikus arról beszélt az Alfahírnek, hogy reméli minél többen részt vesznek a mai voksoláson. Az ellenzék jelöltjét nagyon sokan köszöntötték a szavazókörben, többen is támogatásukról bíztatták. A felmérések szerint kiélezett csata várható Steinmetz Ádám és Móring József Attila között.

„A mai választás tétje, nem csak hazánk, de Somogyország jövője is. Egy választás mindig a demokrácia ünnepe, éppen ezért arra bíztatok mindenkit, hogy vegye ki a részét ebből az ünnepből.”

Steinmetz Somogy megye hármas választókerületében indul, ellenfele a kormánypárti Móring József Attila lesz.

„12 év után az ország megérett a változásra. Bízunk benne, hogy nem csupán a jó idő, de egy új korszak kezdete is beköszönt, amelyben én nagy örömmel és felelősséggel szeretnék részt venni.”

Elmondta, hogy a legnagyobb lelkiismerettel állt a startvonalra ehhez a választáshoz. úgy véli, mindent megtett Somogy megyéért. Az elmúlt 4 évben mintegy 170 alkalommal szólalt fel a megyében élők érdekeiért, illetve mintegy 300 indítvánnyal próbált a térség fejlődését szolgálni.

„Az emberek ismerik a munkámat és tudják, hogy mire számíthatnak tőlem. Remélem együtt közösen sikerül elérni a változást Magyarországon.”

.

Orbán Viktor azzal vádolta meg az ellenzéket pénteken, hogy katonákat küldenének Ukrajnába, ami nyilvánvalóan nem igaz, de két nappal a választás előtt minden fegyvert bevetnek a kormánypártok a mozgósítás érdekében.

Steinmetz Ádám szerint nonszensz, hogy ezzel riogatja a miniszterelnök az embereket.

„Ennél már nincsen lejjebb, ahogy 4 évvel ezelőtt a migránsozással próbáltak feszültséget és gyűlöletet kelteni, úgy most is ezzel próbálkoztak. Magyarországon senki nem akar háborút és senki nem akar katonákat küldeni.”

tette hozzá az ellenzék jelöltje, hozzátéve: ő azt látja, hogy az emberek már nem ülnek fel az álhírektől.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}