Böngészne a zsíros közbeszerzések között? A Kétfarkú megcsinálta a térképes Tender Watchdogot

Böngészne a zsíros közbeszerzések között? A Kétfarkú megcsinálta a térképes Tender Watchdogot

Térképen mutatja meg a közbeszerzéseket a Magyar Kétfarkú Kutyapárt "2022-es kampánypénztékozló kennelből kiszabadult közbeszerzés-figyelő kutyija", a Tender Watchdog.

Az MKKP Facebook posztjában azt írja,

a Tender Watchdog abban segít, hogy mindenki maga ellenőrizhesse, mire költi az állam és az önkormányzat az elköltött adóforintokat.

„Az oldalon egy olyan adatbázist találsz, amelyben – hiánypótló módon – térképen jelenítjük meg a folyamatban lévő és lezárult közbeszerzéseket a rendelkezésre álló publikus információk alapján – amit nyilván azért nem csinált meg eddig még senki, mert azt gondolták, a kutyát sem érdekli, hogy hol, mikor, ki nyert és mennyit. Nos, a jó hírünk az, hogy Tender Watchdog az a kutyi, akit ez igenis érdekel, ezért 0 –24-ben azon dolgozik, hogy a közbeszerzéseket bárki csaholhassa. Izé, csekkolhassa” - fogalmaznak.

Kifejtették,

aki nem csak nézelődni szeretne, az az aktuális keresési feltételeinek megfelelően e-mailes értesítést is kérhet a jövőben kiírt közbeszerzésekről vagy arról, hogy ki nyerte el ezeket a tendereket.

Mint megírtuk, Nagy Dávid, az MKKP operatív igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország c. műsorában azt mondta szerdán: a pártot meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának.

MKKP: ezt túltoltuk, most lehet hogy átműtve jön haza a gyerek az oviból

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának - mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.