Akkora az érdeklődés, hogy újabb honvédelmi táborokat kell nyitni

Akkora az érdeklődés, hogy újabb honvédelmi táborokat kell nyitni

A nagy érdeklődésre miatt jövő héten további harcos táborokat hirdet meg a Magyar Honvédség - olvasható a Honvédelmi tábor hivatalos Facebook-oldalon.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti időszakban meghirdetett táborokra. A turnusok többsége egy hét alatt be is telt.

Már csak néhány táborra vannak szabad helyek, a nagy érdeklődés miatt a harcos tematikából további három tábort hirdet meg jövő csütörtökön a honvédség.

Eredetileg 40 helyszínen, 73 turnusban hirdették meg több mint 3 ezer - 12 és 18 év közötti - fiatal számára a honvédelmi táborokat.

Tizenhat tematika - harcos, angol nyelvű harcos, német nyelvű harcos, légierős, felderítő, infokommunikációs, erdei, túlélő, vizes, vitorlás, búvár, harcos logisztikus, önvédelmi, honvédelmi sport, lovas- és hagyományőrző - közül lehet, illetve lehetett választani. A táborok többsége már betelt.

További információkért, friss hírekért érdemes követni www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.