Rogán-Gaál Cecília üzleti partnere vette meg az egykori siófoki Rába-üdülőt

Rogán-Gaál Cecília üzleti partnere vette meg az egykori siófoki Rába-üdülőt

Rogán-Gaál Cecília egyik üzleti partnere, a Digital Minds Kft. vette meg a Rába gyár egykori siófoki üdülőjét – számolt be a Napi.hu.

A Balatonhoz és a Siófok-Sóstó horgásztóhoz is közeli, Kazinczy Ferenc utcában található, felújításra szoruló ingatlant még március elején árverezte el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., amit

a Digital Minds kikiáltási áron, 168,91 millió forintért szerzett meg.

A nyertessel március 31-én írta alá a szerződést az MNV.

Az üdülő egy 5322 négyzetméteres telken található, 18 faházból és egy központi téglaépület áll, amelyek jelenleg gyenge műszaki állapotban vannak.

A Digital Minds korábban arról volt ismert, hogy részt vesz a Rogán-Gaál Cecília nevével fémjelzett Fitbalance nevű sportrendezvény szervezésében, illetve rendezője a nemzeti futóversenynek is.

A cég a rendezvény résztvevőinek adatait kezelte, jelenleg pedig rendezvényszervezőként szerepel a Fitbalance honlapján.

Mint a lap írja, a Digital Minds 2015 novembere óta működik, negyven bejegyzett tevékenysége van, ugyanakkor ezek közül egyik sem kapcsolódok ingatlanhoz, építéshez vagy vendéglátáshoz. Fő tevékenységük a film-, videó- és televízióműsor-gyártás. A cég az elmúlt éveket néhány millió forintos nyereségekkel zárta. A vállalkozás jelenleg három dolgozót foglalkoztat. Két tulajdonosa van, Liziczai Zsolt és Vizvárdi Bence.