Idén a kék a divat az ékszereknél (x)

Idén a kék a divat az ékszereknél (x)

Az első napsugarakkal megjelentek a különböző divat ékszerek is. A jó idő beköszöntével a divat mindig nagyobb szerepet kap, hiszen a lenge ruházat mutatósabb, mint a tollkabát. Az idei tavasz alkalmával pedig a főszerep a kiegészítőké.

Sziporkázó színekkel indul a tavasz

A tavasz színei mindig felüdülést hoznak a hosszú és komor tél után. A 2022-es tavaszi és nyári divatot az élettel teli élénk színek jellemzik, és olyan árnyalatok kerülnek előtérbe, mint a lime zöld, a sárga, a kelly zöld, a narancs, az égszínkék és a királykék. Ezek közül a színek közül bármikor, bármelyiket magunkra ölthetjük és amellett, hogy gyönyörűek, a hangulatunkra is nagyon jó hatással vannak.

Az ékszerek tekintetében a kékes árnyalatoké a főszerep, ezt számos nagyobb márka kollekciójában már láthatjuk, a Thomas Sabo is szívesen használja ezeket a színeket. A kék az óceánt idézi, ezáltal visszakalauzol az élet eredetéhez. A Thomas Sabo kollekció a kiváló 925 sterling ezüst minőségi alapanyag mellett a kék színű kövekkel élettelivé varázsolja az ékszereket, egy víz alatti varázslatos világba repít minket, ahol a tengeri szimbólumokkal teljesedik ki igazán az összeállítás. 

Divat ékszerekkel és karórákkal lesz teljes a szett

A kék kiegészítők esetében nem mehetünk el szó nélkül a Juta Óra-Ékszer divat ékszer kínálata mellett, ahol a fent említett Thomas Sabo különleges kollekcióján túl a Tommy Hilfiger órák is helyet kaptak. Sokan vannak, akik inkább karórát viselnek a különböző ékszerek helyett. Azok számára, akik bár karkötőkben és fülbevalókban nem követik az aktuális divatot, remek lehetőség a karóra viselése.

A divatórák között is egyre sűrűbben használnak a márkák színeket, és az idei trendeknek hódolva megjelentek az igazán nőies, kék darabok is. Ezek között a minimalista stílus mellett fellelhetjük az extra vékony számlapos modelleket is, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak. 

A charmok mindig jó választásnak bizonyulnak

A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy népszerűségnek örvendenek a charmok, ami egy kis játékosságot kölcsönöz a divat ékszerek világának. Amellett, hogy ezeken a kiegészítőkön is megjelenik a kék szín, számos mintában kaphatóak. Sokak nagy kedvence a Thomas Sabo-féle búvár figura, amely mozgó karokkal és lábakkal rendelkezik, illetve a csikóhal vagy a részletgazdag kagyló is. A delfin visszatérő motívum a kollekcióban, hiszen a szabadságot, a szerencsét és a boldog életet szimbolizálja.

Ezeknek a kiegészítőknek a viselésével feldobhatjuk egy kicsit a szürke hétköznapokat, és nem csak magunk számára teremtünk jó hangulatot a cuki charmokkal, de aki észreveszi rajtunk, biztosan mosolyogni fog. A kék szín amellett, hogy az életet szimbolizálja, a legtöbb színnel jól összeilleszthető, így mindennapi viselésre is alkalmas.