Jakab Péter: 18 évvel ezelőtt ezen a napon csatlakoztunk az Európai Unióhoz

Jakab Péter: 18 évvel ezelőtt ezen a napon csatlakoztunk az Európai Unióhoz

18 évvel ezelőtt ezen a napon kaptunk egy esélyt, hogy talán majd 2022-re a magyar is úgy fog élni, mint mások Nyugaton. Esélyt kaptunk, és rengeteg pénzt, hogy a magyar melós is érjen annyit, mint az átlag európai. Hogy a magyar embernek is járjon olyan életszínvonal, fizetés, nyugdíj, egészségügy, oktatás, mint az osztráknak

- írja közösségi oldalán közzétett posztjában Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Az új céldátum 2030. Orbán szerint akkorra utolérjük Ausztriát. Igaz, most épp a románok előznek bennünket - hívta fel a figyelmet Jakab Péter.

Pénzt kaptunk és esélyt. A pénz eltűnt. Az esély még csak eltűnőben. Lassan nem az a kérdés, hogy a nap 24 órájában "brüsszelező" Orbán kivezet-e bennünket az unióból, hanem az, hogy az unió megtűr-e egyáltalán bennünket a tagjaként. A tolvajnak ugyanis idehaza megbocsátanak, nyugaton kevésbé - jelentette ki a Jobbik elnöke.

A megoldás a mi kezünkben van. Nem a Nyugat fogja megoldani a bajainkat, azokat nekünk kell. De ha képesek vagyunk rá, lesz esély, és lesz pénz is, hogy végre a magyar ember munkája is érjen annyit, mint az osztráké. És ne odakint Ausztriában, hanem idehaza, Magyarországon. Ne várjunk rá újabb 18 évet! 

- zárul a Facebook-bejegyzés.