Dmitrij Medvegyev a Donbasz térségébe látogatott Putyin nevében

Medvegyev
Fotó: Wikipédia

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese a Donbaszba látogatott, hogy a térség biztonságát megvizsgálja - adta hírül az MTI.

Helyi idő szerint csütörtökön közzétett Telegram-üzenetében Medvegyev arról tájékoztatott, hogy találkozott a régió vezetőivel, és Vlagyimir Putyin orosz elnök nevében találkozót vezetett a Donbasz biztonságát garantáló legfontosabb intézkedésekről.

A találkozón a főbb orosz rendvédelmi szervek vezetői, az elnöki kabinet egy helyettes vezetője és az építésügyi miniszter megvitatták a Donbasz gazdasági és társadalmi fejlődésével kapcsolatos kérdéseket.

A résztvevők különös figyelmet szenteltek a donbaszi törvények összehangolására az orosz törvényhozással, az infrastruktúra és a kórházak  helyreállítására, az új iskolaévre való készülődésre, társadalmi problémákra és a lakosság támogatására

- közölte Medvegyev.

Dmitrij Medvegyev és a fordítva tartott távcső esete az orosz katonai bázison

Az Orenburgi területen lévő Tock orosz katonai bázisra látogatott el Dmitrij Medvegyev volt orosz kormányfő, akit a kezében fordítva tartott távcsővel kaptak lencsevégre - szúrta ki az apró bakit...

Az orosz exelnök kapcsán épp az elmúlt héten röppent fel a hír arról, hogy egy katonai bázison megejtett látogatása során olyan fotót készítettek róla, melyen Medvegyev fordítva tartja a kezében a távcsövet. Később viszont leszedték az ominózus képet a hazai MTI Fotóbankjából.