Olyan nincs, hogy Mészáros ne nyerjen valamilyen közbeszerzést ezen a héten is

Olyan nincs, hogy Mészáros ne nyerjen valamilyen közbeszerzést ezen a héten is

Így is lett, miután eldőlt, hogy a Mészáros és Mészáros Zrt. végezhet az ivóvíz rendszeren rekonstrukciós munkákat Révfülöp, Zánka és Tapolca térségében, méghozzá kis híján 5 milliárd forintért.

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő az állami Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV) közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az öt részre meghirdetett közbeszerzés négy részteljesítésre eredménytelen lett, mivel vagy nem nyújtottak be ajánlatot, vagy pedig csak egy ajánlat érkezett.

Egyedül a negyedik részt nyerte meg a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., nettó 4 milliárd 910 millió forinttal. Vele a DRV július 27-én kötött szerződést.

Erre a részre ajánlatot tett a Bonex Építőipari Kft., és a Terra Épker Hungária Kft. a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó nyertes cég mellett.

A beruházás az európai uniós támogatású, a víziközmű rendszerek fejlesztésére hirdetett a KEHOP-2.1.11. konstrukció keretében valósul meg, továbbá adott esetben egyéb uniós és/vagy hazai forrás bevonásával

- derül ki a közbeszerzési tájékoztatóból.

De nemcsak ivóvíz-, de több szennyvíz-tendert is elnyert korábban az Opus Global érdekeltségébe tartozó Mészáros és Mészáros Zrt.

Újabb, közel 3 milliárd forintos közbeszerzést nyert el a Mészáros és Mészáros Zrt.

Közel 3 milliárd forintos közbeszerzést nyert el az Opus Global érdekeltségébe tartozó Mészáros és Mészáros Zrt. - derül ki a vállalat által a BÉT honlapján közzétett tájékoztatásból. A Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-nek nettó 2 795 millió forint összegű ajánlatával sikerült nyertes ajánlattevővé válnia az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda által kiírt „Jászfényszaru szennyvíz tervezés és kivit" elnevezésű közbeszerzési eljárásban.