Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre

Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre

A népszerű kanadai előadóművész a Higher Tour 2023 keretén belül február 8-án lp fel az MVM Dome-ban.

Michael Bublé, a többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész küldetést vállalt, amikor majdnem két évtizede aláírta lemezszerződését a Reprise Records-szal. A mai napig ezt az utat folytatja, ha lehet, még nagyobb szenvedéllyel.
 
Bublé fogadalmat több fogadalmat is tett. Elsőként, hogy nem csupán életben tartja a nagy klasszikus amerikai dalok lángját – és nem is csak új életet lehel beléjük –, hanem egyedi stílusát, hangjának erejét és a dalok iránti szeretetét is beleteszi ezekbe az időtlen slágerekbe.
 
Másodszor, hogy olyan listavezető popslágereket ír, amelyek önmagukban is klasszikussá válnak.
 
És harmadszorra – ami számára a legfontosabb -, hogy mindezen zenéket összerakja élő koncertre, és elvigye vele a közönséget egy különleges utazásra, hogy egy olyan estét adjon nekik, amelyet soha nem felejtenek el.



"Az embereknek esőben fedélre van szükségük. Azért vagyok itt, hogy néhány órára szórakoztassam őket, lehetővé tegyem a menekülésüket, hogy tudják, van remény, és hogy a romantika még mindig él és virul."

A népszerű énekes dalszerző színpadon minden alkalommal kiénekli a lelkét, szerenádot ad gyönyörű szerelmes dalokkal, megnevettetti - megríkatja közönségét, táncol és tömegeket bűvöl el a világ arénáiban és stadionjaiban. Azt akarta, hogy a műsorai legendássá váljanak. Nyilvánvaló, hogy mindez sikerült neki, még saját legmerészebb álmait is túlszárnyalva. A többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer/emberbarát hivatalosan is globális jelenséggé vált, és semmi jelét nem mutatja a lassításnak, amiről a rajongók is megbizonyosodhatnak új turnéján.