Ha Orbánék nem kapnak uniós pénzt, akkor a magyar emberek se kapjanak?

Ha Orbánék nem kapnak uniós pénzt, akkor a magyar emberek se kapjanak?

Ha az Orbán-kormány nem kapja meg az uniós támogatásokat, akkor a hazai önkormányzatok se részesüljenek ebből egy fideszes javaslat értelmében. Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője szerint egyre veszélyesebb játékot játszik a Fidesz-kormány hazánk és az uniós pénzek tekintetében.

Ha az Orbán-kormány nem kapja meg az uniós támogatásokat, akkor a hazai önkormányzatok se részesüljenek ebből egy fideszes javaslat értelmében. Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője szerint egyre veszélyesebb játékot játszik a Fidesz-kormány hazánk és az uniós pénzek tekintetében. A Jobbik elnöke szerint ugyanis, ha nem kapjuk meg az EU-s pénzeket, deviza hiányában csődközeli állapotba is juthat Magyarország még az év vége előtt.

Gyöngyösi Márton: „Oroszpárti rezsimből egy is bőven elég, nincs szükség Orbán szerb klónjára az EU-ban"

Múlt pénteken zajlott a Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) XX. ülése. Az évről évre megrendezett tanácskozás kapcsán Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke, EP-képviselője beszél arról, hogyan látja a külhoni magyarság jövőjét, milyen lehetőségeik vannak a megmaradásra, és Orbán Viktornak milyen felelőssége van e nemzetpolitikai kérdéskört illetően. Arra is kitér, az uniós pénzek hiányában miért tart veszélyesnek egy esetleges kínai hitelfelvételt. Interjú.