Gyöngyösi a brüsszeli eresznél: "Nincs két Fidesz. Csak egy korrupt, perverz, drogos tolvajbanda"

Gyöngyösi a brüsszeli eresznél: "Nincs két Fidesz. Csak egy korrupt, perverz, drogos tolvajbanda"

A Jobbik elnöke személyesen járt a Szájer József miatt elhíresült brüsszeli eresznél, és mivel csak egy Fidesz van, szerinte hamarosan mindannyian le fognak lepleződni a képmutatás ellenére.

Éppen két éve annak, hogy Szájer József fideszes EP-képviselő a mögöttem látható ereszcsatornán leereszkedett a rá itt, az utcán váró belga rendőrök közé 

- emlékeztetett a kormánypárti politikus lemondását eredményező esetre Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke. Az elhíresült brüsszeli eresz mellett álló jobbikos EP-képviselő felidézte, "Szájer, aki több mint 30 évig volt a Fidesz meghatározó politikusa és alapítója, és akinek a laptopján állítólag az azóta többször módosított, gránitszilárdságú alaptörvény készült, itt fejezte be a politikai karrierjét egy homoszexuális orgiáról menekülve".

Gyöngyösi szerdai Facebook-videójában kijelentette:

"Szájer József személye és életútja jól példázza és mutatja a Fidesz valódi természetét."

"Amikor Szájer József éppen nem a keresztény-konzervatív politikust játssza, akkor homoszexuális orgiákon vesz részt" - fogalmazott a Jobbik elnöke, hozzáfűzve, Szájert végül a járványügyi lezárások buktatták le.

Nincs két Fidesz: nincs keresztény, konzervatív, polgári, európai és családbarát Fidesz, csak egy Fidesz van. Csak egy korrupt, perverz, drogos tolvajbanda

- húzta alá Gyöngyösi Márton, aki szerint hamarosan mindannyian le fognak lepleződni, csak idő kérdése.