20 ezer dollárral fizették le Bayer Zsoltot

Érdekes publicisztikát írt a Magyar Hírlapba Bayer Zsolt, az ötös számú Fidesz-párttagkönyv birtokosa.

Bayer ebben bejelenti: meg fogják szervezni a Békemenetet, akkor is, ha a kormány nem szeretné. Úgy érzi, az amerikaiak beavatkoznak a Magyarország belügyeibe, ez pedig tűrhetetlen - tegyük hozzá, ebben maximálisan igaza van.

Alaposan beleszáll az internetadó ellen tüntető fiatalokba is: "ők nem a nép. Hanem a nép egy része. Az a része, amelyik kizárólag a saját telefonjával azonos. Ezért mutatják a telefont az esti sötétben. Hogy lássa mindenki, ők azok, akik bármikor kicserélhetők egy telefonra" - írja róluk.

A cikkből az is kiderül, hogy nem igazán szimpatizál Habony Árpáddal, rettenetesnek nevezi Orbán tanácsadójának lila trikóját, és ezt is hozzáteszi:

"hogyha egy lakatlan szigetre kellene mennem, és egy embert vihetnék magammal, hát nem Habony Árpádot választanám… És most legyen ennyi elég…"

A publicisztikából kiderül az is, hogy Bayert 20 ezer dollárral korrumpálták: "1995-ben a Lockheed-Martin húszezer dollárt adott nekem az Amerika-sorozatom elkészítésére, ezért az F16-os repülőgépeket gyártó bázison kellett forgatnom és dicsérnem a terméket. Csak azért mondom, mert ha én 1995-ben megértem nekik ennyi pénzt, akkor vajon mennyit érnek nekik a döntéshozók?"

Nagyjából ennyi a lényeg, de ha elolvasná a teljes cikket, azt itt teheti meg.

alfahir.hu