2015. 04. 12. 15:45

A Fidesz számára már csak a gyűlöletkeltés maradt

Egyre elkeseredettebb a Fidesz, valószínűleg egyre hisztérikusabb a pártvezetés is. Ennek tudhatjuk be, hogy már szélsőjobboldali agresszióról vizionál. A Jobbik közleményben reagált, amiben arra hívta fel a figyelmet, hogy a nemzeti párt volt az egyetlen, amely a gyűlöletkeltés helyett pozitív programmal szólította meg a választókat.

A Jobbik határozottan visszautasítja a vesztét érző Fidesz aljas rágalmait.

A most is Tapolcán látott, hóna alatt gyanús mappákat hordozó Kubatov Gáborral és listázó csapatával ellentétben, akik ezekben a percekben is a választópolgárok zaklatásával vannak elfoglalva, a Jobbik az elmúlt huszonöt év egyetlen tiszta erejeként minden választás során, így most is betartja a szabályokat. A Jobbik volt az egyetlen politikai erő, aki gyűlöletkeltés, rágalmazás, negatív kampány helyett pozitív, a térség fejlődését szolgáló programmal szólította meg a voksolásra jogosultakat - olvasható a párt által kiadott közleményben.

A Jobbik arra kéri az Ajkán, Tapolcán, Sümegen és a térség többi településén élő választókat, az elmúlt huszonöt év korrupt, lejáratódott, választási csalások gyanújába keveredett Fidesz helyett válasszák Rig Lajost, a Jobbik jelöltjét, az esélyes ellenzéki jelöltet.