2014. 03. 28. 10:25

A gengszter rapper Dopemannel kampányol Mesterházy

„B*szd meg az MSZP-t és a Gyurcsányt!” - mondta kevesebb mint három éve a gengszter rapper, aki azóta puszipajtása lett az MSZP-nek. Mesterházynak ez tetszik, és ők ugye a múlttal nem foglalkoznak.

Átverte rajongóit, csak klipjét reklámozta az emigrálásáról szóló bejelentéssel a baloldal házi rappere, Dopeman. Kedden jelentette be a „lopni, megyünk lopni” című "kedves kis nóta" szellemi atyja, a baloldal sztárja, hogy öccsével elmennek külföldre egy hajóra dolgozni. Már akkor is sejteni lehetett, hogy csak egy médiahekkről van szó, csütörtökön azonban kijött az a videoklip is, amit „búcsúajándékként” reklámoztak.

s

Szociális segédeszköz a szocialista rapper kezében?

Dopeman a rapszámban arról beszél, hogy az Orbán-kormány miben felelős a mai Magyarországon kialakult helyzetért, főképp a kivándorolt nagyjából félmillió emberre koncentrálva. A tudatzavar enyhe jeleit csak akkor lehet felfedezni nála, ha figyelembe vesszük, hogy az egész folyamatnak megágyazó, az országot minimum kisemmiző baloldali összefogás erőinek szerinte ehhez semmi köze nem volt. Pedig valójában a számok azt mutatják, hogy amit a szocialisták elkezdtek, azt a Fidesz folytatta, gazdasági menekültek százezreit hozva létre.

A nemrég még a „b*szd meg a Gyurcsányt!” sort tartalmazó „Bazmeg!” című számmal kampányoló rapper az elmúlt két évben minden mozzanatával a baloldali ellenzéket szolgálta. Mindebben a legérdekesebb, hogy a himnuszgyalázástól sem mentes dal, a „b*szd meg az MSZP-t” kijelentést is tartalmazza, ami után felettébb vicces és hiteltelen, hogy legújabb szerzeményével most meg a mellére vette az MSZP-kitűzőt.

Nem fogja elhinni, de ez az ember most tényleg MSZP-s lett

Mesterházy megosztotta Dopeman klipjét

A videoklip végén Dopeman bejelentette, hogy ő is úgy hazudik, mint Orbán Viktor, csak ő ezt „emberkísérletnek” nevezte, hogy kinevethesse azokat, akik örülnének a távozásának. Majd pedig kijelentette: „olyan ikszet veretek április 6-án Mesterházy Attiláékra, hogy öröm lesz nézni. ” Fenyegetően még hozzátette Orbánnak üzenve, hogy ha ez nem lesz elég, akkor 2018-ban a „Maffiapárt” nevében „megbuktatunk papám!”

sa

Mindez annyira tetszett a baloldali összefogás vezetőjének, Mesterházy Attilának, hogy meg is osztotta azt hivatalos Facebook-oldalán. Idézzük fel kicsit, milyen életfilozófiája is van a Milla alternatív köztársasági elnökének, Mesterházy Attila kegyeltjének, a baloldali összefogás házi sztárjának.

Felnőttem a gettóba,
A mamám nekem azt mondta
Inkább fiam te vedd el
Minthogy tőled vegyék el
És tudom lopni nem szép dolog
De dolgozni azt nem fogok
Mindig jönnek az ötletek
Hogy hogyan szedjem el a pénzedeet
Ilyen az életem (ilyen az életem)
Tele a két zsebem (tele a két zsebem)
(és senki nem szól ránk)
Ilyen az életem (ilyen az életem)
De a te pénzeden (de a te pénzeden)
(és senki nem szól ránk)

Részlet Dopeman Lopni című számából

Úgy tűnik, hogy az MSZP kiemelt vonzalmat érez a bűnözés iránt, a Simon-Welsz és Zuschlag ügyek után most a gengszter rap segítségével "építik" tovább imázsukat.

alfahir.hu