A kampány soha nem érhet véget - Jön az újabb üzengetés?

Úgy tűnik a Fidesz és Orbán Viktor képtelen belenyugodni a vereségbe, és tovább pörgetik a tízmilliárdokat felelmésztő kampányt. Valószínűleg már '18-ra gyúrnak.

Mintha a népszavazás érvénytelenségével nem ért volna véget a kampány: a kormány Facebook-oldalán, a már megszokott kékplakát-stílusban újabb reklámot eregettek ki a magyar éjszakába.

A poszt szövege szerint:

„10-ből 9 ember ma Magyarország mellett, Magyarország önálló döntési joga mellett szavazott.”

Alatta pedig ez a kép díszeleg:

A propagandaposzt nyilván teljes egészében elhallgatja, hogy a népszavazás csúfos kudarcba fulladt – azonban a kommentelők már nem ilyen kegyesek.

A megszokott dizájn és a sunyi, csúsztató, sikerpropagandába burkolt bizonyítványmagyarázás viszont azt jelenti, hogy még egy jó darabig, legkésőbb 2018-ig valószínűleg nem szabadulunk sem a migránsáradattal való riogatástól, sem a Brüsszelnek való üzengetéstől. Öröm.

Már most horror pénzekbe fáj a Brüsszelnek való üzengetés

Rogán Antal kedvenc szomszédja, Csetényi Csaba már több mint félmilliárdos közvetítői díjat vághatott zsebre a kvótakampányban - derül ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda Magyar Nemzet által ismertetett szerződéseiből. Az év eleji akciót és az „Üzenjünk Brüsszelnek!" kampányszakaszt közel 6 milliárdnyi adóforintunk bánja.