2014. 07. 15. 11:57

A Munkáspárt koszorúzásán vett részt az egykori MIÉP-es

Érdekes fotóra bukkant a Vásárhely24 portál: Tóth Ernő, aki tavasszal még a MIÉP színeiben indult a választáson, most a Munkáspárt által rendezett, Kádár János halálának évfordulóján rendezett koszorúzáson vett részt.

Fotó: Vásárhely24

A portál felkereste a különös karriert futó politikust, aki azt mondta, időközben már kilépett egykori pártjából. Elárulta: a koszorúzáson nem helyezett el virágot, történész jelöltként pedig a Kádár-rendszert kutatja, ebből írja szakdolgozatát is. Hozzátette: nem viszonyul ellenségesen a Kádár-rendszerhez és a Thürmer-féle Munkáspárthoz sem, sőt, tavaszi választási programja is tartalmazott olyan programpontokat, melyek a Munkáspárt irányvonalával is összeegyeztethetőek.

Tóth legutóbb azzal került a híradásokba, hogy Havránek Ferenc, a Zöld Baloldal hódmezővásárhelyi képviselője, egyben a Munkáspárt 2006 alelnöke az országgyűlési választások előtt több őt támogató polgár személyes adataát adta át neki. Havráneket a rendőrség választás rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanújában hallgatta ki június 3-án.

Vásárhely24 nyomán alfahir.hu