2014. 12. 16. 12:50

A nap képe: lánykérés a Parlamentben

Tele van az internet különböző lánykérések videóival és fotóival, de valljuk be, azért ritkán látni olyat, hogy valaki a Szent Korona közvetlen közelében kéri meg élete párját. Pedig tegnap pontosan ez történt, egy székely fiatalember ugyanis úgy döntött, igazán felejthetetlenné teszi a pillanatot, és titkos szervezőmunkával meg is valósította a tervét.

Kurucz Istvánnak nagy álma volt, hogy eljusson a szerelmével a Parlamentbe. A közös álom teljesülni látszott, és István úgy döntött, hogy legyen még emlékezetesebb a nap számukra: a kupolateremben található Szent Korona előtt fogja megkérni a párja kezét. Ehhez azonban egy kis szervezőmunka is kellett, amiben Kiriák Klaudia és Novák Előd volt a segítségére. A fedőtörténet szerint a leányzó egy parlamenti látogatást nyert a jobbikos képviselőtől, amelyre nagy örömmel el is ment, és végig semmit sem sejtett a romantikus tervből, miközben az épület szépségeiben gyönyörködött. 

Éppen a Szent Koronát és a csarnokban található uralkodói szobrokat csodálta, és fel sem tűnt neki, hogy István már melléosont. Csak akkor vette észre, amikor a székely legény már letérdelt kezében egy csokor virággal és egy gyűrűvel. A válasz természetesen igen volt, így a valóban romantikus és egyben megható történet tökéletesen végződött. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak! 

alfahir.hu