2014. 04. 05. 19:32

A valódi történelmi egyházakat gyalázza a Hit Gyülekezete

Újabb rejtett kamerás felvétel került elő a Hit Gyülekezet szeánszairól. Ezúttal az igazi történelmi egyházakat és szerzetesrendeket vette célkeresztjébe a hírhedt szekta.

A rejtett kamerás felvétel tanúsága szerint igazi kommunista és liberális "érveket" sorakoztatnak fel a történelmi keresztény egyházak "bűnei" kapcsán. A videó tanúsága szerint az "egyház és az egyházi személyek sok esetben tettleg felelősek a zsidók kiirtásáért".

A magyar társadalom és az egyházak nem dolgozták fel a II. világháború előtti, és a kommunizmus idején elkövetett bűnöket - hallható, majd gyorsan hozzá is teszik, hogy az utóbbi problémáival most nem időszerű foglalkozni (jól tudjuk, a kommunista gyilkosok köztünk élnek, így magyarként és keresztényként kötelességünk foglalkozni velük, még ha egyes szekták mentegetni is akarják őket - a szerk.)

Félnek attól, ha az emberek templomba (igaziba) járnak, tartanak a jezsuitáktól, s "fél szemüket rajtuk tartják - szól a nem is igazán burkolt fenyegetés.

Mivel az előző videónak még a nyomát is ki akarták törölni az internetről, ezért mi is mindenkit arra buzdítunk, hogy minél többen töltsék le az anyagot, terjesszék, és töltsék fel minél több videómegosztóra!Kuruc.info nyomán - alfahir.hu