2013. 02. 08. 22:20

Alfahír - a megújulás kezdete

"Mindenki azon van, hogy változtasson a világon, de senki nem gondol arra, hogy megváltoztassa magát" - írta egykor Lev Tolsztoj. A barikad.hu hírportál a változás tekintetében először magára gondolt, s komoly fejlesztések kezdődtek meg annak érdekében, hogy hamarosan az olvasóink egy teljesen megújult, több szolgáltatást nyújtó, korszerű, ugyanakkor továbbra is minden ízében magyar honlapot látogathassanak rendszeresen. Nem véletlen az alfahír.hu mottója, a "domináns hírportál", ugyanis célkitűzésünk az, hogy a nemsokára küllemében és szolgáltatásaiban is modernebbé, lendületesebbé váló hírportál még tovább növelje az utóbbi időben is jelentős emelkedést mutató látogatottságát. Az alfahír.hu hitvallása nem változik meg, maradunk a magyar hagyományokat tisztelő, radikálisan elkötelezettek a magyar érdekek mellett, de a fiatalos és lendületes munkához elengedhetetlen a változás, az új arculat.

Sokan eddig hibásan a Barikád hetilap internetes változataként tekintettek a barikad.hu-ra - bár a kitűnő partneri kapcsolat megmarad -, ezért is tartottuk szükségesnek hírportálunk névváltoztatását, hogy testvérlapunk eladott példányszámait próbáljuk emelni.
Bízunk abban, hogy Magyarország egyik vezető radikális közéleti hírportálja mind tartalmilag, mind a külsejét, kezelhetőségét illetően elnyeri majd látogatóink tetszését, s olvasóink bizalmát mi is még több tabudöntögető, leleplező, exkluzív anyaggal, vagy akár könnyedebb, humorosabb cikkel tudjuk meghálálni.