Alföldit Oroszországban sittre vágnák

Oroszországban lépcsőzetesen, de annál komolyabban módosítottak törvényeket idén az emberellenes és deviáns homokos propaganda megfékezéséért. Ez természetesen a budapesti buzeránsoknak sem tetszett. Putyin nem remegett meg a tegnapi tüntetésüktől. Legalábbis úgy tudjuk.

Az Amnesty International Magyarország és külföldről pénzelt civil szervezetek által szervezett demonstráció résztvevői szív alakú transzparenseket emeltek a magasba tegnap az orosz nagykövetség előtt, olyan magyar, angol és orosz nyelvű feliratokkal, mint "a szerelem emberi jog", "a szerelem nem bűn", illetve egy Vlagyimir Putyint vastagon kifestett arccal ábrázoló kép is látható volt, amellyel a résztvevők fényképezkedtek.

Hanzli Péter, a Háttér Társaság a Melegekért szervezet ügyvivője hangsúlyozta: a nem-hagyományos szexuális kapcsolatok propagálását tiltó törvény egy olyan gumiszabály, ami mindenre ráhúzható. Könyveket tiltanak be miatta és "kulturális rendezvények", például filmfesztiválok lehetetlenülnek el, amelyek -kiegészítve a távirati iroda szűkszavú tájékoztatását- kizárólag az Istenellenes és emberellenes propagandának adnak teret, hasonlóan például Alföldi Róbert beteg műveihez, melyekben önmaga betegsége (homoszexualitás) manifesztálódik.

Jenei Orsolya, a jórészt külföldi deviánsok és spekulánsok által pénzelt szélsőséges Amnesty International Magyarország irodavezetője úgy vélekedett, hogy "az orosz állam gyakorlatilag megszünteti az állampolgári egyenlőséget az LMBTQI-közösség számára", illetve nem fogadja el, hogy "a szexuális irányultság az identitás megváltoztathatatlan része". Felszólította az orosz államot a jogszabály visszavonására és "a homofób támadások kivizsgálására".

Mint az alábbi videón látható, néhányan véleményt is nyilvánítottak a beteg embertársakról.

alfahir.hu