Az állathangokkal kevert rockslágereknél nincs menőbb dolog ma az interneten

Hiába keresünk, nincs, és nem is lehet magyarázatot találni arra, amit az Insane Cherry néven futó MŰVÉSZ (igen, nagybetűvel) csinál: állatos videókat vág úgy össze, hogy némi keverés után a hangok ismert számok dallamait adják ki. És sajnos nem csinálja rosszul.

Például a System of a Down örmény/amerikai rockzenekar egyik leghíresebb száma a Chop Suey!, még nekem is ez volt az első, amit ettől a remek bandától megismertem olyan tizenakárhány évvel ezelőtt. Aztán ez az őrült ezt művelte vele:

(ha nincs meg az eredeti, katt ide)

De ott van Evanescence-től a Bring Me To Life klasszikus, amire ezentúl képtelenek leszünk úgy gondolni, hogy ne egy sértődött, fürdővízben maga alatt lévő depressziós macska szemrehányó tekintete legyen előttünk.

(ha nincs meg az eredeti, katt ide)
 

Most tényleg. Mi az úristen volt ez?

És ha mindez nem elég, a kegyelemdöfést egy Slipknot nóta, a Duality adja meg. Noha Corey Taylorék néha tényleg állatkodnak, ennyire azért még ők sem. Előre is bocsánat minden maggottól:

(ha nincs meg az eredeti, katt ide)

Ezeken kívül még számos feldolgozás van a MŰVÉSZ (továbbra is szigorúan nagybetűvel) Youtube-csatornáján, a Trónok Harcától a Linkin Parkon (a Numb különösen beteg) át a Pendulumig, de Adele vagy Sia sem hiányozhat.

De most inkább tessék bezárni az oldalt, és elmenni telesírni a párnát, hogy ilyen tényleg létezik.

Viszlát.