2014. 12. 20. 15:28

Bedrogozhatták a halálra gázolt fiatal orvost

Egy huszonöt éves radiológus orvost ütött el a vonat vasárnap hajnalban. Évzáró kórházi ünnepség után egy diszkóba ment a kollégáival. Lehet, hogy önhibáján kívül bedrogozták - írja a kisalfold.hu

A rendőrség múlt héten vasárnap a következő hírt adta ki: "Elgázolt a vasúti átjáróban egy, a síneken tartózkodó ismeretlen személyt a Szabadhegy és Győr között közlekedő személyvonat." A kisalföld.hu értesülései szerint az elgázolt személy egy fiatal, tehetséges orvos volt. Az információt a helyi kórház igazgatója is megerősítette.

A kórházban múlt szombaton évzáró ünnepséget tartottak, ahonnan tizenegy fiatal elment az egyik győri diszkóba. A társaság egy szórakozóhelyen kötött ki, ahol alkoholt fogyasztottak, ám mivel furcsán, szokatlanul viselkedtek, úgy döntöttek, inkább hazamennek. A társaság szétszakadt, a később elgázolt orvos egyedül indult haza.

Vélhetően tudtukon kívül bedrogozhatták a társaság tagjait: az egyik fiatal orvos önkéntes drogtesztet csináltatott a kórházban, a vérvétel pedig háromféle kábítószer-adalékot is kimutatott nála.

Elképzelhető, hogy ez történt a tragikus körülmények közt elhunyt kollégájával is; ám ez csak a boncolást követően bizonyosodhat be.

Az sem tiszta, hogy a férfi hogy került a tragédia helyszínére, az ugyanis sehogy sem esik útba a diszkó és lakóhelye között.

alfahir.hu