Begolyóztak a Habony-műveknél: vérfarkasokat látnak a Jobbik körül

A Habony Árpádhoz köthető médiabirodalom Molnár F. Árpádot megszégyenítő konteóvárat épített fel egy airsoft csapatról, amely szerintük hatalomátvételre készül és a Jobbik titkos rohamosztaga. 

Hogy mennyi gyógyszert toltak le mennyi alkohol után a komolynak viccből sem nevezhető Ripost nevű nano-portál szerkesztőségében, arról nincs tudomásunk, de valami olyat hányt össze egy kollégájuk (vagy talán egy felügyelet nélkül hagyott gyakornokuk), hogy olyat a legnagyobb konteók között sem találni.

  • A Farkasok nevű, honvédelmi hagyományokat őrző airsoft csapatról megjelent karakterhalmaz ide kattintva olvasható el - popcorn és xanax ajánlott!
  • A Farkasok vezetőjével készült interjúnk ide kattintva olvasható el - ha valaki tényleg szeretné tudni, hogy mi ez, vagy esetleg megtetszett neki.
  • A Jobbik egyébként közleményt adott ki, amelyben a párt azt írja, hogy "a Farkasok nevű szervezethez a Jobbiknak nincsen semmilyen kötődése", és kérik a sajtó munkatársait, hogy "a szervezet működésével, céljaival kapcsolatos kérdéseikkel a szervezet vezetőit keressék".
  • A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom is kiadott egy közleményt, amelyben a HVIM-esek azt írják, hogy megteszik a szükséges jogi lépéseket a Ripost és az ott megjelent cikket utánközlő portálok ellen, miután a cikk "hemzseg a hazugságoktól".

Mint a közleményben olvasható, "a Farkasok a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) ifjúsági képzésében részt vesz ugyan, de attól szervezetileg külön áll, a Jobbikhoz pedig nem kötődik", a cikk valótlanul állítja továbbá, hogy "a Farkasok a Jobbik titkos magánhadserege lenne, vagy köze lenne az Attila Király Akadémiához, lenne főpapja (???) vagy főlovagja (!!!), valódi fegyvereken gyakorlatozna, végezne hazugságszűrést, képzést tartott volna a tagjainak Baranyi Tibor Imre vagy Vona Gábor, mindössze tavaly ősz óta létezne, szektaként működne, dzsihadista lenne, vagy olyan "rohamosztagosok" lennének benne, akik "a Jobbik titkos párthadseregeként felkészülnek akár egy polgárháborús helyzetre, akár egy hatalomátvételre is".

A perekből befolyt összegből bővíteni fogják "továbbra is a törvényes keretek között a történelmi és honvédelmi hagyományőrző programjainkat és ehhez kapcsolódó eszközparkunkat, függetlenül a pártpolitikai csatározásoktól és újságírói vízióktól". Hozzáteszik, hogy ha a Habony-művek fogást szeretett volna találni a Jobbikon, akkor az "most nem jött be", és "őszintén megértjük, hogy szörnyű érzés lehet, hogy nem tudnak szakmai kritikát megfogalmazni a kormányváltó erő programjával kapcsolatban".

"Megjegyezzük továbbá, hogy az önkéntes sorkatonaság felállítása esetén kevesebben szorulnának arra, hogy önmaguknak szervezzenek szimulációs és honvédelmi ismereteket nyújtó képzéseket, így a magunk részéről maximálisan támogatjuk az önkéntes sorkatonaság intézményének elindítását. Az alapfokú honvédelmi ismeretek elsajátítása mindemellett hozzájárulhat ahhoz is, hogy kevesebb legyen azon férfiak száma, akik megrettennek egy airsoft fegyvertől, vagy hatalomátvételi szándékot látnak minden álcafesték mögött"

- áll a HVIM közleményében.