2014. 03. 28. 08:53

Burkoltan zsidózik az MSZP a volt SZDSZ-ügyvivő szerint

Ahogy portálunk is beszámolt, Velez Árpád az MSZP pártigazgatója sajátjai előtt arról beszélt, hogy kell berendezkedni a választás megnyerése után. Többször elítélte a liberálisok befolyását, hogy nekik adtak pályázatokat és a kormány sem volt igazán baloldali.

Szanyi Tibor az MSZP megmondóembere kiállt Velez mellett egyetértve vele, Facebook-oldalán viszont “szemétládának” nevezte azt, aki kiadta a hangfelvételt. A kommentek között viszont feltűnt Wittinghoff Tamás, volt SZDSZ-es ügyvivő és jelenlegi budaörsi polgármester, aki zsidózással vádolta meg a szocialistákat. 

Szerinte felháborító, hogy a szocialisták átvették azt a gyakorlatot, hogy a “belvárosi értelmiség” illetve en bloc a liberális jelző burkoltan a zsidóságra utal, megvető módon. Ráadásul nem tetszett neki az sem, hogy a volt - és jelenlegi - szövetségesükről ilyen lenézően nyilatkoznak.

Úgy látja, ez a beszéd is csak a Jobbikhoz tereli a választókat, pedig ő maga is a “szoci jelöltnek” kampányol, mégis csak a sértegetés jut, és ezen is fog elmenni a választás.

Szanyi Tibor csak annyit reagált, hogy Wittinghoff megbuggyant, majd kipiheni. A polgármester, mint írja, ezen már nem is csodálkozik, de döbbenten nézi, hogy egy párt azok ellen beszél, akiknek a szavazatáért kellene dolgozniuk, a kommentelők meg adják Szanyi alá a lovat.

Mi pedig lassan már csak egy kávét kérünk, így egy héttel a választás előtt.

alfahir.hu