Buzilobbi gyalázza Horthy Miklóst

Több szélsőliberális portál is beszámolt arról a kezdeményezésről, amelyet szintén szélsőséges liberális, buzilobbista tumblr-felhasználók indítottak el, akik csatlakozni kívánnak az aberrált homoszexualitást propagáló szombati szégyenmenethez. Az aberrációval szimpatizáló mikrobloggerek az Alkotmány utca sarkához hirdettek találkozót, melynek plakátján egy sárga hajú, kifestett arcú, szivárvány színekben „pompázó” Horthy Miklós szerepel. Magyarország egykori kormányzóját a cink.hu portál egyik szerkesztője, Szily László „minden eddiginél dögösebb Horthy 'Buzi' Miklósnak” nevezte.

A Rajosbebike nevű tumblr-felhasználó, az esemény egyik szervezője azt írta: „mivel feltehetőleg többen is megyünk a szombati Budapest Pride-ra, arra gondoltunk, mehetnénk akár csoportosan is, demonstrálva, hogy a magyar tumbler-szcéna bizony teljes mellszélességgel kiáll a hazai buzilobbi mellett, szóval aki magáénak érzi a kezdeményezést, az csapódjon (a megjavított horthy miklósért köszönet prolideppnek)”.

Az Alfahír több internetes fórumról úgy tudja, hogy máris többen odacsapódnának a szervezőkhöz, de nem azért, hogy a buzilobbisták közé álljanak, hanem, hogy odacsapjanak azoknak, akik meggyalázták Horthy Miklóst.

horthy

Ez a gyalázatos kép terjed az intereneten...


alfahir.hu