2014. 03. 11. 13:28

Dániel Péter fogja vizsgálni a tomboló magyar nácizmust

Előkerült Dániel Péter, aki testhez álló munkakört kapott: a magyar antiszemitizmust "kell" vizsgálnia és publikálnia. Ne legyenek kétségeink: szorgalmasan fog körmölni a szoborrongáló.

asd"Azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy legyek egy nemzetközi szervezet szakértője és munkatársa, amelyik Berlin - Tel Aviv központtal működik majd és fő feladata az európai antiszemita jelenségek kivizsgálása és publikálása lesz. Az én feladatom lesz majd a magyarországi antiszemitizmus eseményeinek, illetve az azzal kapcsolatos jogsértések folyamatos figyelemmel kísérése és publikálása. A felkérést örömmel elfogadtam. Sok munkám lesz." - írja Facebook oldalán a kilenc millió magyar antiszemita, fasiszta és náci állhatatos ellensége.

Nem feledkezett el rólunk

Néhány nappal ezelőtt Dániel egy francia újságírót "részletesen tájékoztatott' a Magyarországon "tomboló antiszemitizmusról", az Orbán-kormány által "mesterségesen újjáélesztett Horthy-kultuszról" (bár igaz lenne - a szerk.), illetve a kivándorlás előtt ellene irányuló súlyos támadásokról, rasszista fenyegetésekről és koncepciós perekről (?????? - a szerk.) A cikk Izraelen kívül még Kanadában, Franciaországban, Svájcban és Belgiumban is megjelenik, csakhogy tudjuk, milyen alakok öregbítik hazánk hírnevét a nagyvilágban. Hogy ne érezzük magunkat elhagyatva, azt írja: továbbra is mindent elkövetek, hogy a világ megismerhesse a jelenlegi, szomorú és felháborító magyar valóságot.

Nos, biztosak lehetünk abban, hogy Dániel Péter szorgalmasan gyűjteni fogja a vélt antiszemita támadásokat, jelenségeket, és hogy továbbra is hasonló fantáziával és kreativitással fogja mocskolni hazánkat, mint eddig tette.

alfahir.hu