2014. 12. 15. 10:16

Demcsák szadeszos politikussal csalta a férjét?

demcsakA napi bulvármocsokból szemezgetve újabb, olcsó szappanoperákba illő „fordulatra” lettünk figyelmesek az általában dekoltázsával, mint intelligenciájával (a kereskedelmi televízióknál a „tehetség” egyik formájának megjelenése) brillírozó „műsorvezető”, Demcsák Zsuzsa és exférje közötti csörte kapcsán.

Demcsák viharos válását egy egész ország ismerhette meg a bulvár oldalain (már ha kíváncsi volt rá valaki). Állítólag exférje ütötte-verte és terrorban tartotta, még (sajnos) könyvet is írt viszontagságos magánéletéről, nem éppen hízelgően szólva a férfiról. Az exférj fel is háborodott és nem is maradt csendben a bíróságon. A Bors szerint most éppen azt állítja, hogy felesége egy ismert politikussal csalta.

„Hat évvel ezelőtt Romániá­ból tartottam haza, de hiába hívtam Zsuzsát, nem értem el. Amikor hazaértem, annak az autónak a nyomkövetője, amit akkoriban ő használt, azt mutatta, hogy a János-hegyen van. Nem értettem, mi történhetett, és mivel hiába hívtam, így gyorsan odasiettem. Legnagyobb meglepetésemre a feleségem a sípályák tetejénél, este kilenc órakor, sötétedés után egy ismert SZDSZ-es politikus társaságában feküdt a jobb első ülésen, nem egy hivatalos megbeszélésre jellemző helyzetben. Itt kezdődött a kapcsolatunk tényleges megromlása" – mondta a férj a Borsnak.

A nyílt tárgyaláson készült jegyzőkönyv szerint Demcsák erre úgy reagált: „Az autó két ülésén ruhában beszélgettünk egy másik helyszínen ***-el politikai kérdésekről.” Vajon milyen „politikai kérdésekről” eshetett szó? Demcsákot egyébként már más politikusokkal is szóba hozták. Pletykák terjednek arról, hogy pártállástól függetlenül is kedvelte a politikusok társaságát és a Fidesz egyik magas beosztásban lévő kormányzati politikusával is jó viszony ápolt.

alfahir.hu