2017. 01. 10. 09:13

Donald Trump tanácsadója biztos nem okosabb, mint egy ötödikes

Iszonyatosan beégett Monica Crowley, az amerikai Nemzeti Biztonsági Tanács leendő kommunikációs igazgatója egy 2015-ös közösségi médiában tett megnyilvánulásával.

Egy biztos: Donald Trump emberei az utóbbi időben kezdik veszélyesen túltolni az Egyesült Államok és Mexikó határára tervezett fal ötletének igazolási kísérleteit, de az jól látszik, hogy vannak a leendő kormányzatnak olyan tagjai is, akik már korábban is az ilyen megoldások szerelmesei voltak.

Monica Crowley, a Washington Times cikkírója és a Külkapcsolati Tanács(!) tagja még 2015-ben húzta fejére a bolondsitykát és egy Texas-Alsóról szalajtott segédmunkás éleslátásával próbálta igazolni Twitteren, miért is jók a falak. Mint például a berlini. Igen AZ a berlini fal. Mert "működnek".

 

"Múlt héten a berlini falnál. A falak működnek."

Az ilyen jellegű megnyilvánulások nem kecsegtet túl sok jóval arra nézve, milyen külpolitikai ismeretek birtokában is vannak Trump szakemberei, és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a balliberális média miért épp most találta érdekesnek ezt a múltbéli bejegyzést, az érte kapott szarhurrikán maximálisan indokolt.