2014. 12. 23. 16:09

Dzsudzsák Balázs 28. születésnapjára

Dzsudzsák Balázs kedden ünnepli a 28. születésnapját, ez alkalomból a Stars and Friends menedzseriroda készített rövid interjút a ballábas szélsővel.

Pozitívan értékelem az őszt, jó szezont tudhattam magam mögött. Harmadik a csapat a tabellán, vesztett pontok tekintetében pedig a második. Úgy érzem, újra emelkedő pályára kerültem. A távlati célom egy igazi topligában szerepelni, vagy ha a helyzet úgy hozza, Oroszországban érnék el komoly sikereket, szeretnék bajnok lenni és a Bajnokok Ligájában szerepelni – mondta a Stars and Friends menedzseriroda hivatalos Facebook-oldalának Dzsudzsák, aki a sajtóhírekről is szót ejtett.


Két szép gól a közelmúltból (I. rész): Dzsudzsák a románokat keseríti

Természetesen hozzám is eljutnak az átigazolásokkal kapcsolatos piaci pletykák. Én azonban ezekkel nem foglalkozom. A célokra összpontosítok és nem az előttem álló akadályokra. A menedzserem fejben járhat előrébb két-három lépéssel, de játékosként nekem mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálnom – tette hozzá a 28. születésnapját december 23-án ünneplő Dzsudzsák, akiről menedzsere, Vörösbaranyi József is beszélt.

Két szép gól a közelmúltból (II. rész): Dzsudzsák az orosz bajnokságban is veszélyes

Balázsban óriási a bizonyítási vágy. A tehetségének, az egyéniségének és az akaratának köszönhetően eddigi pályafutása során minden csapatban megállta a helyét. Megvan benne az a plusz, ami a játéktudása mellett a többiek fölé helyezi őt, Európa-szerte elismert labdarúgó vált belőle. Az ismertsége révén már nem csak futballistaként, hanem márkanévként is tekinthetünk rá – természetesen nem CR7-dimenzióban. A Stars and Friends játékosügynökség menedzsmentje gőzerővel dolgozik a személyes imázs építésén – mondta Vörösbaranyi.

alfahir.hu