Egy DK-s elmeháborodott átvágta a határzárat

Előállította a rendőrség Kakuk Györgyöt, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagját, mert kedden a határzár röszkei szakaszán tartott sajtótájékoztatója végén egy helyen elvágta a gyorstelepítésű drótakadályt.

A DK jelenlegi elnöke, Gyurcsány Ferenc még 2004-ben, a kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor a legmocskosabb kampányt folytatta a határ túloldalán rekedt magyarok ellen. Úgy látszik, csak a magyarokat gyűlölik, az idegenek jöhetnek. Olyannyira, hogy még teljesen törvénysértő módon a határzárat is átvágták nekik. A határzár tényleg nem túl hatékony, de rongálására semmi szükség. A rendőrök tájékoztatása szerint a politikus tulajdon elleni szabálysértést követett el. Ezt Kakuk György elismerte.

Fotó: szeged.ma

A DK-s politikus Milica Mancsics Sztojkovics belgrádi újságíró, műfordítóval közösen tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a magyar-szerb határon felállított kerítésnek praktikus haszna nincsen, ezt mutatja, hogy nem csökken az érkezők száma, viszont ellentmond azoknak az eszméknek, melyekért az Európai Unió létrejött.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss