2014. 09. 02. 13:47

Egymást pofozták a szocialisták Marcaliban

Saját Somogy megyei párttársai tettek büntető feljelentést Suchman Tamás ellen, miután a politikus a múlt hétvégén megpróbálta kikergetni MSZP-s párttársait a sajátjának tekintett Marcaliból, miközben szétverte a párt kitelepülős pultját, és fizikailag megfenyegette az aláírásokat gyűjtő szocialistákat – írja az index.hu.

Az MSZP Somogy megyei listáján harmadik helyen álló kaposvári Harján Dávid pénteken reggeltől gyűjtötte a támogatásokat Marcaliban a piac előtt. A kitelepülős akcióban részt vett Harján barátnője, Horváth Zoltán, az MSZP Marcali városi elnöke, Mészáros Géza városi elnökhelyettes, valamint Sárdi Árpád, a szocialisták jelenlegi megyei lista vezetője.

Suchman Tamás, aki tavaly mondott le a marcali pártelnökségről, többször elhajtott a piac előtt, majd kiszállt, és gyalog indult el a pult felé és azt üvöltötte: "Mit keresel az én városomban?" Sárdi Árpád megpróbálta megállítani, de őt félrelökte, és magából kikelve az üvöltözött Hajnalnak erről maga az érintett számolt be az index.hu-nak.

Suchman ezek után nem sokat teketóriázott, ráborította Harján Dávidra a kitelepülő pultot, amely darabjaira esett szét. Suchmant az odaérkező felesége és Sárdi Árpád közös erővel igyekezett megfékezni, de ő továbbra is ordítozott és három percet adott a szocialistáknak arra, hogy odébb álljanak.

Közben Harján barátnőjének is durva sértéseket címzett, és néhány pofont is megpróbált lekeverni neki. Amíg Harjánék a laponként tízezer forintos aláíró íveket és a pult alkatrészeit szedték össze, Suchman rásámolta a septiben pakolászó szocilaistákra: "Már csak kettő", "Már csak egy".

Harján Dávid ezután rendőrségi feljelentést tett párttársa ellen. Suchman Tamás at index megkereste az esettel kapcsolatban, arra voltak kíváncsiak, hogy mi áll az ügy hátterében, de Suchman csak annyit mondott: nem történt ilyen, annyi minden van az életben, beszélgessünk inkább másról.

Suchman eddig sem finomkodó fellépéseiről volt híres. Három éve hangfelvétel is készült arról, hogy a marcali önkormányzatban fejberúgással fenyegetett meg egy önkormányzati képviselőt. 

Index.hu nyomán – alfahir.hu