Egyre több moziban vetítik A Lovasíjászt

A Kassai Lajos munkásságáról szóló filmet a premiert követően hat moziban vetítették, mostanra pedig vidéki városokba is eljutott - a sor pedig folyamatosan gyarapszik. Valószínűleg hamarosan külföldi nagyvárosokban is bemutatják.

A forgalmazók tervei szerint Zürichtől kezdve Melbourne-ön és Vancouveren keresztül New Yorkig, mondhatni, az egész világon bemutathatják A Lovasíjász című filmet, amely márciusban már több mint 80 magyarországi településen is látható lesz. Sőt, mint az alkotás Facebook-oldalán látható, már Kínából, Japánból, Malajziából, Olaszországból és Törökországból is megkeresték a forgalmazókat, hogy ezekbe az országokba is eljuthasson a film. 

Ha még nem látta, de szívesen megnézné a filmet, ide kattintva láthatja a mozik listáját és a vetítési időpontokat, a filmről írt kritikánkat pedig itt olvashatja el. Ha a listában nem szerepel az Ön lakóhelye, a forgalmazók örömmel veszik az ilyen jellegű megkereséseket is.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Stummer János, a párt országos kampányfőnöke értékeli a helyhatósági voksolás eredményét.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.