Előkerült és megszólalt az urizáló Rogán! Nem fogja elhinni, mit mondott

Apáti István, a Jobbik képviselője a parlament hétfői ülésnapján emlékeztette Rogánt évekkel ezelőtt tett kijelentésére:

 
 
"Urizálni csak úri gyerekek tudnak és ő sajnos parasztgyereknek született."
 
A Jobbik képviselője rámutatott: Rogán bevallott jövedelme nem fedezi luxuskiadásait, melyek mellett a politikusnak vagyonnyilatkozatából kiindulva élelmiszerre sem maradna pénze.
 
Apáti arra volt kíváncsi, lehet-e összefüggés a politikus urizáló életmódja és az offshore-cégek, a letelepedési kötvények vagy Portik Tamás között.
 
Rogán válaszában azt mondta, 
 
őt évek óta nyomon követik, fotózzák, ezért szerinte Vonának nem kéne panaszkodni emiatt, legyen férfi akkor is, mikor állnia kell az ütéseket.
 
Nem, nem kevertük össze a cikkeket, tényleg így történt.
 
Viszontválaszában Apáti István megköszönte a semmitmondó választ, majd felszólította a minisztert: ha már nem született tisztességes parasztgyereknek, akkor legalább legyen úriember és mondjon le.
 
Rogán Antal erre azt válaszolta, hogy a Jobbiknak Kovács Bélával kéne foglalkoznia.
 
Végül azért kibökte: "Hibáztam."
 
 
Köszönjük a figyelmet.
 

Rogánéknál ez a szokás: nyáron is helikopterrel siettek egy lagziba

Napok óta hangos a sajtó Rogán Antal helikopter-ügyétől. A miniszter hétvégén feleségével, Rogán Gaál Cecíliával együtt helikopterrel tért haza egy nyírtasi lagziból, amiről a sajtó hírt adott, Rogán pedig kínos magyarázkodásba kezdett. - Először letagadta a helikopterezést, és perrel fenyegetőzött, ám miután a Népszabadság b