Eltűnt Orbán Viktor

Egyelőre még nem került be a Csellengők című műsorba és talán mostanában nem is hiányolják túl sokan, de azért csak ő Magyarország miniszterelnöke.

A kormányfő karácsonykor posztolt utoljára a Facebookra. Viszont boldog új évet már nem kívánt senkinek a közösségi oldalon. Két hete pedig nem mutatkozott nyilvánosan.  A Bors megkeresésre sajtófőnöke azt nyilatkozta, hogy dolgozik, az ünnepeket pedig a családjával töltötte.

Orbán Viktor Karácsony óta nem adott életjelet magáról. Egyelőre még nem került be a Csellengők című műsorba és talán mostanában nem is hiányolják túl sokan, de azért csak ő Magyarország miniszterelnöke. Legutoljára december 24-én posztolt fotót Facebook-oldalára, ezzel kíván kellemes ünnepeket. Az újévi köszöntőt azonban elmulasztotta.

Szenteste óta a miniszterelnök semmilyen nyilvános rendezvényen nem vett részt, nem is tett semmilyen nyilatkozatot sem, még a heti szokásos heti rádióinterjúja is elmaradt a közszolgálati adón.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan helyettes államtitkár annyit közölt a Borssal, hogy Orbán Viktor az ünnepi időszakot a családjával töltötte. "Szabadságot nem vett ki, dolgozik" – írta a sajtófőnök.

Az első 2015-ös kormányülés meg nem erősített hírek szerint szerdán lesz, az Országgyűlés viszont februárban ül össze először.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss