2014. 03. 29. 17:24

Ennyire képes a Fidesz

Orbán Viktor ma bevallotta, hogy ennél többre nem képesek: nem történt valódi munkahelyteremtés, nincs rend, és elszámoltatás helyett is inkább Kóka Jánosnak adnak diplomata-útlevelet - írta közleményében Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Hozzátette: egy magát nemzetinek tartó kormánytól elvárható, hogy a devizahitelesek problémáit képes legyen megoldani egy ciklus alatt, a bankoknak és a multiknak pedig ne engedje áthárítani a rájuk kivetett adókat. Úgy tűnik, hogy minderre egyedül a Jobbik képes. Nekünk nem „csak a Fidesz”, hanem az egész nemzet számít.

A Jobbik azért kér bizalmat az emberektől, hogy a sok rossz után megmutassuk, lehet jól és tisztességesen kormányozni. Valódi munkahelyeket, rendet teremtünk, a politikusbűnözőket pedig elszámoltatjuk.

A miniszterelnök szerint az elmúlt négy évben elvégeztek mindent, amit lehetett, néha úgy érezte még annál is többet.

Orbán Viktor erről a Fidesz-KDNP választási nagygyűlésén beszélt szombaton a fővárosban, a Hősök terén. A kormányfő szerint amikor majd megírják e négy év "példátlan történetét", le fogják írni, hogy a magyarok a modern Európában 2010-ben páratlan egységet hoztak létre, bevezették a méltányos közteherviselést, és kiterjesztették azt a bankokra és a multikra is.

Le fogják írni - folytatta -, hogy csodaszámba ment, amikor a csőd széléről visszarántották az országukat és négy év alatt szolidan növekvő gazdaságot faragtak belőle. Le fogják írni, hogy a magyarok lehetetlen dolgokra vállalkoztak, de végül sikeresen megküzdöttek a "pénzvilág Góliátjaival", a birodalmi bürokraták hadseregével, és a dunai árhullámmal is - sorolta, majd kitért arra, hogy a magyarok megvédték a munkahelyeiket és azok százezreit teremtették.

MTI - alfahir.hu