És azt tudták, hogy tökéletes a közbiztonság hazánkban?

Mivel a rendőrségnek már a plakátrongálókra is van ideje és kapacitása: bevitték a rongálókat, s megfigyelik a plakátokat. Úgy tűnik, megszűnt az országban a bűnözés.

Mint ismert, a Nehezen Komolyan Vehető Együtt Elnevezésű baráti társ Párt azt ígérte, hogy leszaggatják a nemzeti konzultációs plakátokat. És ők bizony nem azok, akik csak úgy ígérgetnek, ők bizony be is tartják az adott szót!
 
Így aztán hajnalban hat aktivistájukat el is kapták a rend éber őrei, majd - mint írja az Index - a jegyzőkönyvből kiderült - a szorgos szervek eleve figyelik (!!!) a város több pontján a plakátokat és vadásznak a rongálókra.
 
A fenti kis félmondatból tehát kiderül, a magyar rendőrség felderített minden bűncselekményt, elkapta az utolsó tolvajt, rablót, gyilkost, nincsenek az utcákon körözött személyek, minden faluba jut egy rendőrjárőr, ezért aztán két tiltott helyen való átkelés miatti bírságolás között unalmukban már az arcpirítóan kínos, bornirt kormányzati plakátokat kell megfigyelniük, hátha valaki tesz a kormányzatnak egy nagy adagnyi szívességet, és európai értelemben megcibálja azokat.

És akkor jött az Együtt, és megtalálta a piaci rést.
 
Hogy még szebb legyen a sztori, a plakátok megrongálására az a Szigetvári Viktor szólított fel, aki amúgy még 2001-ben 23 millió román kitalálójának, Ron Werber-nek volt az apródja, majd Gyurcsány sajtófőnökeként babaarccal merült nyakig a határon túli magyarok elleni uszításba. Úgy tűnik, most már sokkal érzékenyebb embertársai iránt az Együtt elnöke, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
 
Így tehát mindenki jól járt: a kormányzat propaganda fék nélkül robogó mozdonyára felkapaszkodó törpepárt elégedetten csettinthet, sikerült életjelet adni magukról, a kormányzat pedig ország világ előtt kezdhet a "randalírozók" szörnyű tette miatti  műfelháborodásba.
 
Olcsó (pontosabban szólva sajnos inkább elég drága) játék, hülyegyereknek.

Frissítés (11:50)

És ahogyan az várható volt, a Fidesz-Együtt koprodukciós iroda itt nem áll le: feljelentést tesz a bevándorlásról szóló plakátok megrongálása kapcsán "bűncselekményre felbujtás miatt" a Fidesz - közölte Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten.
 
Ahogyan Kovács Béla ügyében is, a Nemzet Rezsibiztosa ezúttal is összeszorított állkapoccsal tolja hegynek felfelé a biciklit, ám bármennyire is szeretné, a plakátrongálás - egyelőre - még nem bűncselekmény, csak rongálás, így értelemszerűen nem is lehet bűncselekményre, legfeljebb "szabálysértés elkövetésére való szándékos rábujtásnak" nevezni. De inkább ne adjunk tippeket a Fidesznek, mivel az utóbbi pár évben a jogi osztályuk bebizonyította, csupa-csupa kreatív alak dolgozik náluk...
 
Reméljük hamarosan az Együtt is kiad egy még ennél is kínosabb közleményt, amelyben felszólítanak mindenkit az európai értékek tiszteletben tartására és felhívják a figyelmet a tolerancia fontosságára.