2016. 11. 16. 15:42

Eszét vesztve őrjöngött Clinton, mikor rájött, hogy bukta a Fehér Házat

A fél világ azt találgatta múlt hét szerdán, miért nem szólalt meg Hillary Clinton az elnökválasztás éjszakáján? Az American Spectator állítólag tudja a választ.

A portál titkosszolgálati forrásokra hivatkozva azt írja: amikor Clintonban tudatosodott, hogy elbukta a választást, dührohamot kapott, és ámokfutásba kezdett.

Obszcén kifejezéseket használva ordibált, bútorokat borogatott, és különböző tárgyakat dobált testőreihez, munkatársaihoz.

A politikus stábja úgy ítélte meg, nincs abban az állapotban, hogy a nyilvánosság elé állhasson. Ezért az a döntés született, hogy beszéljen inkább kampányfőnöke John Podesta, akinek rövid mondandójának lényege nagyjából az volt, hogy "várjuk meg, ameddig az összes szavazatot összeszámolják". Podesta furcsa megszólalása a médiának is feltűnt, hiszen eddigre már szinte teljesen biztosan lehetett tudni, hogy Trump nyeri az elnökválasztást.

 Az American Spectator úgy tudja nem az az első eset, hogy Hillary Clinton elveszti önuralmát, sőt hozzáteszik: sokan komolyan aggódtak amiatt, hogy egy ilyen labilis alkatú ember álljon a világ vezető atomhatalmának élére.