Ezúttal egy pornósztár vádolja zaklatással Donald Trumpot

Miután Donald Trump szombaton perrel fenyegetett meg minden nőt, aki szexuális zaklatással vádolja, újabb nő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a milliárdos ingatlanmágnás akarata ellenére megcsókolta, és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele.

Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, aki egy Los Angeles-i sajtótájékoztatón, Gloria Allred nőjogi ügyvéd társaságában mesélte el, hogy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal. Elmesélte, hogy Trump a hotelszobájába hívta, ahol két másik nő is volt, amikor megérkezett.

Drake elmondta, hogy a pizsamába öltözött Trump mindhármukat határozottan megragadta, és akaratuk ellenére megcsókolta. Drake ezután távozott, de Trump utánatelefonált, felhívta a szobájában, és azt kérdezte: "Mit akarsz? Mennyit?".

Ezt követően még egy hívást kapott, amelyben Trump vagy egy megbízottja 10 ezer dollárt ajánlott, és azt, hogy Drake a milliárdos magánrepülőjén utazhat vissza Los Angelesbe.

Allred egy fényképet is bemutatott a sajtótájékoztatón, amely a 2006-os golfversenyen készült, Trump és Drake együtt látható a felvételen.

Trump kampánystábja az újabb vádakat is visszautasította:

"Ez a történet nevetséges, és teljes hazugság. Mr. Trump nem ismeri fel ezt az embert, nem emlékszik rá, és nem is érdeklődik iránta"

- tudatta a republikánus párti jelölt kampánycsapata, hozzátéve, hogy szerintük csak Hillary Clinton demokrata párti jelölt kampánystábja próbálja lejáratni Trumpot.

A Breitbart, jobboldali amerikai hírportál, melynek főszerkesztője Donald Trump kampánytanácsadója, felhívta a figyelmet:

Jessica Drake egy nappal azután állt nyilvánosság elé vádjaival, hogy megnyitotta online boltját, melyben pornográf tartalmakat és szexuális segédeszközöket kínál eladásra.

A híroldal szerint az időzítés nem volt véletlen és a színésznő így akar nagyobb felhajtást csapni saját üzlete körül.

Forrás
Breitbart, MTI
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Nótin Tamás
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Nótin Tamás
sss
2019. május 25. | 09:08
Meglepő, ha igaz. Orbán Viktor korábban többször is élesen kritizálta a német kancellár menekültpolitikáját.
sss
2019. május 25. | 08:23
A választók a vasárnapi voksolással kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ.
sss
2019. május 24. | 16:19
Ehhez kompromisszumokra lenne szükség mindkét részről.
sss
2019. május 24. | 15:18
Kampány indult az FPÖ támogatói körében, hogy írják Strache nevét a szavazólapokra az EP-választáson.