2017. 01. 09. 11:16

Félnótás Roland parfümöket lopott, lebukás után azonban a boltban hagyta táskáját

A rendőrök két fiatallal szemben javasoltak vádemelést, akik egy móri üzletből loptak illatszereket. Vesztüket az okozta, hogy miután lebuktak, a boltban maradt a lopott szajréval megtömött táskájuk, benne személyes tárgyaikkal, így a rendőrök simán azonosították őket, hamarosan bíróság elé állhatnak.

A police.hu beszámolója szerint a 19 éves Ny. Rolandot és 17 éves társát azzal gyanúsítják, hogy még áprilisban egy móri üzletből mintegy hatvanötezer forint értékben próbáltak meg parfümöket lopni úgy, hogy azokat a saját táskájukba rejtették, azonban amikor az alkalmazottak tetten érték őket a táskát hátrahagyva elmenekültek. Később kiderült, hogy a két elkövető tizenkét nappal korábban ugyanezzel a módszerrel negyvenezer forintot meghaladó értékben lopott el illatszereket a boltból.

A hátrahagyott személyes tárgyak és a biztonsági kamerák felvételei alapján a nyomozók azonosították a két fiatalt, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök befejezték az ügyben folytatott nyomozást és az ügyben vádemelést javasoltak.