2014. 12. 05. 14:26

Feminista ördögök támadtak rá egy bethlehemi jászolra

Semmi sem mutatja be jobban a Nyugat erkölcsi, kulturális és vallási hanyatlását, mint az a képsorozat, amelyen feketébe öltözött femen aktivisták őrjöngve vernek szét egy bethlehemi jászolt Brüsszelben.

femen

femen

femen3

femen

A Femen egy 2008-ban, Ukrajnában alapított - azóta nemzetközivé duzzadt - felforgató csoport, aktivistái több botrányos és keresztényellenes akcióval keltették fel a média figyelmét.

fem

2012-ben ledöntöttek egy feszületet az ukrán főváros, Kijev központjában. 2013 januárjában a melegek jogaiért tüntettek félmeztelenül a Szent Péter téren, egy időben a melegházasság elleni franciaországi tüntetéssel. A nagy, fekete betűkkel, a meztelen hátukra írt In Gay We Trust (Mi a melegekben hiszünk) jelszót kiabálták. Mellkasukon és hasukon a Shut up! (Pofa be!) feliratot viselték.

feministak

A szélsőbalos Femen nőjogi szervezet nyolc aktivistája a párizsi Notre Dame-katedrálisban félmeztelenre vetkőzve, obszcén testfestésekkel „ünnepelte” XVI. Benedek pápa távozásának hírét. Tavaly áprilisban a belga Andre-Joseph Leonard érsekre egy papi konferencián rontottak rá félmeztelenül, üvöltve, káromkodva, miközben vizet locsoltak rá. Az érsek mindezek alatt tovább imádkozott, nyugodtan, csukott szemekkel.

alfahir.hu