Folytatódik a kézivezérelt média kialakítása: leváltották a megyei napilapok vezetőit

Rövid sajtóközleményt adott ki a kormányközeli kézbe került Mediaworks, melyben azt írják, hogy folytatják a strukturális átalakításokat.

Strukturális átalakítás

"A megyei napilapok területén a főszerkesztő-kiadóvezetői és a felelős szerkesztői munkakör megszűnik. A napilapok élén december 1-től főszerkesztők állnak, akiknek a munkáját egy-egy irodavezető segíti. A fentiekkel egy időben távozik a Mediaworkstől Póré László, Ficsór János, Nánási János, Nimmerfroh Ferenc, Czene Attila és Porcsin Zsolt, akiket Liszkay Gábor vezérigazgató a mai nappal felmentett a munkavégzés alól.

 

A megyei lapok élére december 1-jei hatállyal a kiadó az alábbi kollégákat nevezte ki főszerkesztőnek: 24 Óra: Takács Zoltán Somogyi Hírlap: Lengyel János Új Dunántúli Napló: Fülöp Zoltán Tolnai Népújság: Finta Viktor Petőfi Népe: Ökrös Csaba Békés Megyei Hírlap: Pocsaji Richárd Új Néplap: Király Ernő Heves Megyei Hírlap: Kühne Gábor"

 
Az összevont pozíciók tehát megszűnnek, a lapok élén a továbbiakban a Liszkay Gábor korábbi Magyar Idők-főszerkesztő által kinevezett főszerkesztők állnak majd, akik bizonyára megfelelően meg tudják ítélni, mik az igazán fontos hírek.